Selvbiografisk Kursus:

WEEKEND KURSUS: 26 & 27 SEPTEMBER 2020.

DEN RØDE TRÅD
SELVBIOGRAFISK KURSUS FOR DIG SOM;


GENKENDER TANKER SOM DE HER                                                                  Mit liv er planlagt og styret af rutine


                                                                  Mit liv er konstant påvirket af udefrakommende omstændigheder


                                                                  Jeg har ingen passion i mit daglige liv


                                                                  Jeg har aldrig rigtig opnået noget i mit liv


                                                                  Jeg har ingen styring med mit liv


                                                                  Hvordan skal jeg nogensinde realisere mine drømme og ønsker


                                                                  Mit liv er kedeligt


                                                                  Mit liv er kaotisk


HVAD KAN DU FÅ UD AF ET BIOGRAFI KURSUS?Via dette selvbiografiske kursus kan du opnå indsigt i uhensigtmæssige tanke- og handlemønstre, samt begrænsende overbevisninger, men også få selverkendelser omkring egne styrker og kompetencer.


På kurset bliver du guidet kyndigt igennem, hvordan du bruger en blanding af sprog, billeder, former og farver til at undersøge dit liv. Du kommer til at arbejde med hele dit liv, fra barn og indtil nu og du får skabt et panoramisk og visuelt overblik over dit liv.


Du kommer også til at arbejde med dine ønsker og drømme for fremtiden.


FLODEN

Det er umuligt at se hvordan vandet løber i floden, når du står midt i den. Hvis du derimod stiller dig ved siden af floden, kan du bedre se, hvordan vandet opfører sig og floden bugter sig.DIT LIV

På samme måde er det med dit eget liv. Hvis du vil se dit liv tydeligere og blive mere bevidst om hvad der er den røde tråd i dit liv, bliver du nødt til at se på det udefra og på afstand.


KUNST-TERAPI

Kunst-terapi kan hjælpe dig med at skabe et samlet og overordnet syn på dit liv, så der gennem billeder, former og farver opstår et panoramisk syn på dit liv.STØRRE FORSTÅELSE & NYE MÅL

Når du ser dit liv i panorama, kan der opstå nye forståelser og det kan give dig fornyet fremdrift, til begynde at ændre på den måde du griber tingene an på og hjælpe dig med at sætte nye mål i livet, hvis du har brug for det.

TO METODER


På kurset skal du bruge to forskellige metoder, til at afdække den røde tråd i dit liv. En sproglig og en kunstnerisk. Den sproglige er karakteriseret ved det tankeprægede og det kunstneriske er karakteriseret ved det aktivitetsprægede og skabende. Groft sagt kan man sige, at den sproglige metode handler om konkret at huske sit liv ved brug af sin bevidsthed, hvorimod den kunstneriske metode handler om at genkalde sig oplevelser fra et mere ubevidst plan.

DEN SKRIFTLIGE METODE


Du vil gennem skriftlige øvelser bruge sproget, til at arbejder med din hukommelse og det faktuelle omkring dit liv, i form af oplevelser, steder, datoer og årstal.

Karakteriseret ved det tankeprægede og faktuelle, tid, sted, årstal osv.: De oplevelser og begivenheder vi har været igennem og som bliver fortalt og genfortalt, som dele af vores livshistorie.

DEN KUNSTNERISKE METODE


På kurset kommer du til at bruge forskellige kunstneriske øvelser til at dykke ned i dine erindringer. Du vil også komme til at arbejde kreativt med farver, som udtryksgiver for de stemninger og følelser du knytter til dine erindringer.
  KURSUS DETALJER & TILMELDING

  PRIS & BETALING

  PRIS: 2500 KR.


  Du kan betale via:


  MOBILEPAY - 2 6 8 5 5.


  Bank overførsel: 

  Danske Bank 

  Reg. 4434

  Konto nr. 10861578


  DATO & TID

   , 202.


  Begge dage kl. 9.00 - 16.00.

  TILMELDING

  Du er tilmeldt så snart du har indbetalt pengene.

  Skriv 'Rød Tråd' i beskedfeltet.


  Send en email med dit navn og adresse, samt alder til grith@kunst-terapeut.dk

  STED

  Kurset afholdes hos Kunst-terapi v. Grith Gough.


  Theilgaards Torv 9, 1. sal., 4600 Køge.